Inschrijving aanvragen

De praktijk is open voor inschrijvingen. Wij hebben een eigen visie op de huisartsenzorg en vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij onze werkwijze. We raden u aan de website daarom goed te lezen zodat de verwachtingen goed op elkaar aansluiten.

Wilt u zich inschrijven, vul dan het formulier in en we nemen uw aanvraag in behandeling. Met het inschrijven in onze praktijk gaat u akkoord met onze privacyreglement en huisregels.

Zodra we uw aanvraag hebben goedgekeurd & verwerkt krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging.

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd krijgt u van ons een mail ter bevestiging, dan kunt u ook afspraken maken.

Kan een afspraak niet wachten? Neem dan contact op met de praktijk of we uw aanvraag met spoed kunnen behandelen.

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd krijgt u van ons een mail te bevestiging, dan kunt u ook medicatie aanvragen.

Gebruikt u (chronische) medicatie? Vraag die dan nog even aan bij uw vorige huisarts want het kan even duren voordat we uw dossier binnenkrijgen.

Om medicatie te kunnen versturen hebben wij de apotheker van uw voorkeur in Den Bosch nodig. Die registreren we dan in het systeem en zorgen er zo voor dat de recepten op de juiste plek terecht komen.

Weet u (nog) niet wie uw apotheker is? 

Dan registreren we tijdelijk apotheek Albers op de markt bij uw dossier en sturen dan een tijdelijk registratie verzoek naar de apotheek. Zo zorgen we er voor dat uw recepten het snelst beschikbaar zijn mocht u deze nodig hebben.

Kan ik mijn apotheker wisselen?

Ja dat kan! Als patiënt heeft u altijd vrije keus bij welke apotheker u staat ingeschreven, mocht u toch liever gebruik maken van een apotheker bij u in de buurt bijvoorbeeld dan kunt u dat gewoon aangeven en wijzigen we dit voor u. Geen probleem!

English

Please visit our registration request page in English.


    Akkoord