Afspraak maken

Bel 073 613 2450.

Voor het maken van een afspraak kun je met ons bellen of deze zelf plannen via het online patiëntenportaal. Op basis van je vraag plannen we een afspraak in. Voor spoedeisende hulp is dat nog dezelfde dag. Als je vraag kan wachten, kijken we samen met je wat het beste uit komt.

Dubbele afspraak

Een standaard afspraak duurt 10 minuten. Denk je dat dit niet voldoende is, geef dit dan even door aan de assistente. We kunnen dan bekijken of we een dubbele afspraak kunnen inplannen. Dit doen we bijvoorbeeld bij psychische problemen, het weghalen van moedervlekken of als je meerdere vragen wil bespreken.

Afspraak afzeggen

Als je onverhoopt niet kan komen op je afspraak, vragen we je dit liefst minimaal 24u. van tevoren aan ons door te geven. Zo kunnen we op die tijd een andere patiënt helpen en de wachttijden voor iedereen korter houden. We vragen je om afspraken bij de POH-GGZ of POH-Somatiek minimaal 48u. van tevoren af te zeggen. Zie ook ons no-show beleid.

Visites

Laat je gezondheid het niet toe om de praktijk zelf te bezoeken, kan je een visite aanvragen. Doe dit bij voorkeur voor 10u. ’s ochtends, zodat we dit goed kunnen inplannen en zo veel mogelijk patiënten kunnen helpen.

Visites kosten er veel tijd en we hebben bij je thuis minder mogelijkheden om onderzoek te doen. We kijken daarom kritisch met jou of een visite wel echt nodig is. Geen vervoer naar de praktijk is bijvoorbeeld geen reden voor een visite.